Vrachtwagen bestickeren

Jules’Reclame heeft de vakkundigheid om uw vrachtwagen(s) te bestickeren tot een succesvol en herkenbaar vervoersmiddel op de weg. Uw vrachtwagen is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Een vrachtwagen bestickeren kan wel tot meer dan 160.00 views per maand opleveren per vrachtwagen. Met onze creativiteit zorgen wij voor de juiste mix van vormgeving, materiaalgebruik en vakkennis voor een optimaal resultaat. U kunt met één auto komen of een geheel wagenpark. De prijzen of het bestickeren van uw Vrachtwagen(s) kunt u onderaan de pagina vinden.

Mogelijkheden complete huisstijl wijziging doorvoeren op een wagenpark

– Eén vrachtwagen of een geheel wagenpark

– Volledig full color geprint, snijfolie of een mix van beide

– Actie of thema reclame voor tijdelijk gebruik

– Garantiemogelijkheden voor langdurig gebruik

Onze montageteams verzorgen door heel Nederland op locatie de belettering en het bestickeren van vrachtwagen stickers. Wij hebben zeer lage tarieven met sticker- en snijvinyl leveranciers als Avery en 3m en andere merken en combineren dit met onze zeer efficiënte manier van werken en uitgebreide kennis.

 Altijd leverbaar in full colour en teksten in meer dan 1000 lettertypes. De bestickering wordt op maat gemaakt, gemonteerd en aangebracht. U kunt zelf lettertypes uitkiezen en waar u de bestickeren op uw bedrijfsauto wilt hebben.

Prijzen

De afbeeldingen laten zien in hoeverre de vrachtwagen bestickerd is. De prijzen die zijn aangegeven in de afbeeldingen zijn richtprijzen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende passende offerte.

Vrachtwagen optie 1
Vanaf
800,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
Vrachtwagen optie 2
Vanaf
1500,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Vrachtwagen optie 3
Vanaf
1750,-
2x belettering groot zijkant
1x fullwrap achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Vrachtwagen optie 4
Vanaf
2090,-
Vrachtwagen compleet ingepakt met folie