Vloerstickers

De vloerstickers van JulesReclame zijn super duurzaam, makkelijk schoon te houden en antislip. Veeg nu letterlijk de vloer aan met uw concurrentie!

 

Vloerstickers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als reclame uiting. Wij leveren een aantal bijzondere vormen van vloerstickers die u kunt inzetten voor actiemarketing, guerrilla-marketing of voor andere tijdelijke reclame-uitingen. Het is ook mogelijk om langdurige vloerstickers te bestellen. Onze vloerstickers zijn gemaakt van 3M & Asphalt-Art folie die door een unieke, uiterst sterke lijmlaag geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik op poreuze en niet-poreuze ondergronden zoals asfalt, asfaltbeton, stoeptegels, straatklinkers, tegelvloeren, (betonnen)muren en zelfs op traanplaat. Ons montage team levert en bevestigd de vloerstickers door heel Nederland en België.

 

De vloerstickers zijn perfect te gebruiken als reclame maar wij leveren de stickers ook aan particulieren. Een leuke vloersticker met bijvoorbeeld honden pootjes, leuk voor in de kinderkamer. Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden

 

Waar kunnen wij vloerstickers op toepassen

Onze vloerstickers zijn te bevestigen op bijvoorbeeld bus, tram of metrostations. Showrooms en trappen. Musea, vergaderingen en andere culturele evenementen. Parkeerplaatsen, opritten, tankstations. Voetgangersgebieden, winkels, supermarkten en nog veel meer!

 

 Voordelen:

– Een sterke visuele impact.

– Robuust tegen slijtage.

– Krasvast en anti-slip op droge en natte omstandigheden

– Lange levensduur.

– (3 & 12 mnd vloersticker binnen gebruik)

– (12 mnd vloersticker buiten gebruik)

 De stickers zijn gemakkelijk te bevestigen en weer te verwijderen (zonder lijmresten).

 

Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Wilt u zelf een ontwerp aanleveren bekijk dan hier de informatie over de aanleverspecificaties. Wij kunnen ook met u de wensen bespreken, en da een professioneel ontwerp maken. Bent u bang dat het plakken niet helemaal gaat lukken? Geen probleem, ons mobiele team staat altijd voor u klaar om op locatie te bestickeren.