Visitekaartjes drukken en maken

De eerste indruk is het aller belangrijkste. Daarom is het belangrijk dat u bij een zakelijke ontmoeting een goede indruk achterlaat. Een visitekaartje is het ideale middel om dit te doen. De ontvanger heeft dan meteen je contactgegevens, en raakt zo bekender met uw bedrijf en huisstijl, en zal dit nu meteen herkennen. Hoe mooier en opvallender het ontwerp van u visitekaartje, hoe langer u en uw bedrijf in de gedachten van de ontvangers blijven. Bent u geïnteresseerd in visitekaartjes drukken? Dan bent u aan het juiste adres!

Jules’Reclame heeft de beste ontwerpers om uw visitekaartje passend te maken in uw huisstijl en waar u direct een sterke indruk mee maakt.

Visitekaartjes bestellen kan in verschillende vormen en maten. Van een standaard visitekaartje tot aan een gevouwen visitekaartje, liggend of staand of met afgeronde hoekjes. Visitekaartjes worden een- of dubbelzijdig bedrukt. Fullcolor op 300 grams sulfaatkarton. U visitekaartje voelt hierdoor extra stevig aan.

Een visitekaartje hoeft niet perse een visitekaartje te zijn. Door de fijne afmetingen kun je er ook veel andere dingen mee. Denk bijvoorbeeld aan prijskaarten, instructiekaarten, bedankkaarten, entreekaarten of kortingskaartjes

Afwerkingen

mogelijk in 400 grams papier met spot UV afwerking

Onze premium papiersoort laat jouw visitekaartje er echt uitspringen. Maar vooral de spot UV afwerking zorgt net voor dat extra beetje exclusiviteit! Met de spot UV afwerking wordt een deel van het visitekaartje namelijk glimmend afgewerkt. Dit geeft een bijzonder luxe effect aan uw visitekaartjes. De visitekaartjes zijn vier keer dikker dan printpapier en dat geeft een enorm een professionele indruk.

PVC visitekaartjes

Onze kwalitatief hoogwaardige en unieke visitekaartjes zullen het gespreksonderwerp zijn tijdens een seminar of netwerkavond. Deze speciale plastic visitekaartjes worden gedrukt op PVC en zijn voorzien van uw persoonlijke design. Met deze PVC visitekaartjes bent u er van verzekerd dat uw bedrijf niet over vergeten wordt. De PVC visitekaartjes hebben de zelfde uitstraling als een bankpas en hebben hele stijlvolle afgeronde hoeken. De PVC visitekaartjes zijn 0,76 mm dik en zijn daardoor zeer stevig en geschikt voor jarenlang gebruik.

Wilt u uw visitekaartjes bij Jules’Reclame laten drukken en/of ontwerpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!