Stoepborden

Zo lopen we nog eens tegen uw koopjes aan! Met een stoepbord val je op tussen de menigte, de ultieme winkelreclame! Een stoepbord roept klanten eerder op om uw winkel binnen te stappen. U heeft de keuze uit verschillende soorten stoepborden, natuurlijk met of zonder poster.

Al onze borden zijn:

– 100% of spatwaterdicht.

– Voorzien van een handig systeem om gemakkelijk je posters te verwisselen.

– Stabiel en handig verplaatsbaar.

– Vervaardigd van mooi geanodiseerd aluminium.

Stoepborden verschillen in waterbestendigheid, kleur, design, gewicht en poten of wieltjes.

Stoepbord met watervoet

Een van de populairste stoepborden zijn de borden met een watervoet. Dit bord is gemakkelijk verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het eenvoudige kliksysteem. Bestand tegen zware weersomstandigheden (mits de voet voldoende gevuld is met water of zand), dus uitermate geschikt voor buitengebruik.

Inklapbaar stoepbord

Het meest verkochte, absoluut 100% waterdichte stoepbord van Nederland. Het A-model/sandwichmodel met 2 jaar garantie is inklapbaar, dus gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Het bord is aan beide zijde voorzien van een poster die zeer gemakkelijk te vervangen is.

Stoepbordposter laten ontwerpen

Eén van de diensten van Jules’Reclame is het ontwerpen van reclame uitingen. Wij hebben ervaren ontwerpers in ons team die uw stoepbordposter kunnen ontwerpen naar uw wensen, en in de huisstijl van het bedrijf blijven, of een geheel nieuwe huisstijl. Een pakkende tekst verzinnen en zo’n ontwerp maken dat uw potentiële klanten naar binnen worden getrokken.

Heeft u zelf nog ideeën? Wij gaan met u in gesprek om uw wensen te bespreken, zo komen we samen tot een super mooi eindresultaat!