Relatiegeschenken

Leuk om te krijgen, maar nu nóg leuker om te geven! Een relatiegeschenk is meer dan alleen een leuke weggever. Het is een ideale manier om iets leuks te doen voor bestaande klanten, om indruk te maken op potentiële klanten of om belangrijke relaties op een passende manier te bedanken, met daarbij de mogelijkheid alsnog uw reclame te verspreiden. Daarmee vormen relatiegeschenken met logo een belangrijk onderdeel van uw marketingmix. Tenminste, wanneer u het goed aanpakt. Voorkomen dat uw relatiegeschenk linea recta in de prullenbak belandt? Een goodie, bedankje of ander relatiegeschenk op maat bewijst dat u er net wat meer aandacht aan heeft besteed. Op zoek naar een effectieve weggever die lekker in het geheugen blijft hangen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken, die u geheel naar wens kunt designen.

Het beste relatiegeschenk is een lekker relatiegeschenk! Niet zo gek dus dat onze bedrukte snoeppotten hele populaire traktaties zijn. En wanneer u een snoeppot of pepermuntdoosje laat bedrukken met uw logo, wordt er bij elke graai aan u gedacht. Bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk, is het slim om te kiezen voor iets wat de ontvanger écht gaat gebruiken. Zo doen bedrukte pennen, memoblokken, notitieblokken, schrijfblokken of notitieboekjes het altijd goed op kantoor. Het is ook heel effectief uw persoonlijke kalender te laten maken, waarmee u 365 dagen per jaar in beeld bent.

Goed gewaardeerde giveaways zijn bijvoorbeeld ook papaplu’s of een ponchobal, handig voor die plotselinge regenbuitjes. Ons assortiment aan bedrukte relatiegeschenken bestaat daarnaast uit o.a. USB sticks, keycords, sleutelhangers, cadeau-enveloppen en zelfs bedrukte handdoeken en badjassen.