Reclameborden

Op zoek naar een reclamebord, een bouwbord of een gevelbord? Laat ons je ontwerp direct op de plaat bedrukken, of op slijt- en krasvast stickervinyl met een polymeerafwerking. Zo kan je boodschap jarenlang mee.

  • Enkel- of dubbelzijdig, full color bedrukt
  • Diverse luxe afwerkingen

Goedkope sportveldborden bedrukken

Jules’Reclame heeft de mogelijkheid uw sportveldborden voor de laagste prijzen te bedrukken. Bedruk uw bedrijfsnaam, logo of slogan op deze borden en laat een sportieve indruk achter!

Sportveldborden, ook wel voetbalborden genoemd, zijn de ideale manier om uw bedrijf op een sportieve manier te promoten, en te laten zien dat u meegaand bent met sport en beweging. Sport en reclame gaan hand in hand. Of u zich nou op een tennisbaan of voetbalveld bevindt, het grootste gedeelte van het speelveld zal omringd zijn door reclameborden.

Materiaal en afwerking

Onze sportveldborden worden van trespa gemaakt. Trespa is van oorsprong een stevig bouwmateriaal. De platen zelf worden niet bedrukt, we persen dan ook een hoge kwaliteit outdoorsticker op het materiaal. Ter extra bescherming worden deze platen altijd afgewerkt met een mat of glans laminaat met UV block, zodat de folie niet beschadigd als er iets tegen aankomt en de kleuren niet vervagen door de zon.

Bouwborden, zien en gezien worden

Er kunnen heel veel verschillende zaken worden gecommuniceerd bij bouwborden op bouwprojecten. De mogelijkheden om het dergelijke bebording klanten te bereiken worden vaak niet ten volle benut.

Plaatsbepaling, grootte, beeldopmaak en wisselteksten zijn zeer belangrijk om uw doel te bereiken. Wij vervaardigen de bouwborden volledig zelf en ons mobiele team plaatst deze op iedere gewenste locatie.

Heeft u al een bouwbord maar wilt u een andere tekst of beeld? Geen probleem! Wij kunnen de borden ook voor u aanpassen.