Blinderen van ramen

U kunt bij ons ook terecht voor het tinten van de ramen. Om het complete product aan te kunnen bieden zijn wij ook gespecialiseerd in ramen tinten. Uiteraard zijn er meerdere redenen om voor een luxe tint te gaan. Het blinderen van ramen heeft vele voordelen:

Privacy

Doormiddel van een strakke windowtint is het moeilijker om in uw wagen te kunnen kijken waardoor de interesse voor diefstal afneemt.

UV bescherming

Aangezien de folie UV-straling tegenhoudt blijft het interieur langer mooi. Denk maar aan de wagens waarvan het interieur  en de hoedenplank geel of dof uitslaat. Dit zal u niet gebeuren door onze UV beschermende folie.

Zon-/warmtewering

De UV-straling neemt ook de nodige warmte met zich mee. Doormiddel van het tinten van de ramen blijft ook deze straling buiten waardoor het aangenamer blijft in de auto.

Veiligheid

Dankzij de speciale sterke tint folie blijft het glas in de folie plakken bij een ongeval, waardoor de kans zeer klein is dat je getroffen wordt door rondvliegende splinters.

Uitstraling

Uiteraard ook een zeer belangrijke factor. De getinte ramen geven uw wagen een strakke mooie uitstraling. Uiteraard, het oog wilt ook wat.

Regels

Er zijn regels vastgesteld voor de licht doorlating van autoruiten. De op 1 mei 2009 in werking getreden Regeling voertuigen (RV) vermeldt dat de voorruiten en de voorste portierruiten van personenauto’s en bedrijfswagens minstens 55 procent licht moeten doorlaten.

Controle

Het KLPD (Korps Landelijke Politiediensten) kan controleren of uw voertuig aan de normen voldoen. De politie controleert met een Tintman, een apparaat dat de lichtdoorlating van de autoruiten meet. Als uw auto niet aan de voorwaarden voldoen, kunt u een boete krijgen. Zorg dus dat u met een betrouwbaar en specialistisch bedrijf zaken doet!

Certificaat

Als u uw autoruiten door ons laat tinten, bent u verzekerd van een resultaat dat voldoet aan de wettelijke normen. Onze zon- en warmtewerende glasfolie is goedgekeurd door alle officiële instanties.