Raamstickers

Raamstickers bepalen vaak de eerste indruk van je bedrijfspand of huis. Een raamsticker kan ook perfect bijdragen aan uw reclame campagne of sales evenementen. Wellicht wilt u uw sticker heel ergens anders voor gebruiken. OneWayVision folie is bijvoorbeeld ideaal wanneer men vanuit binnen naar buiten moet kunnen kijken, maar niet andersom. Of gewoon om uw raam te versieren.

Er zijn 3 verschillende soorten raamstickers:

Gesneden raamstickers:

Gesneden raamstickers zijn eenvoudig zelf te ontwerpen. U kunt de sticker voorzien van bijvoorbeeld uw huisnummer, naam, adres, logo of andere teksten en afbeeldingen. U kunt ook een baan laten uitsnijden of een patroon. Wilt u zelf iets ontwerpen en dan doormailen? Neem dan even contact met ons op.

Full color raamstickers:

Uw kantoor of wachtruimte kunt u gemakkelijk met full color raamsticker een geheel andere look geven. Een etalage, winkel of pui is snel en eenvoudig van full color raamstickers te voorzien. U kunt het zelf online ontwerpen en bestellen. De uitstraling of functionaliteit die u zoekt wordt geheel naar uw smaak. Ons vakkundige team kan voor u ook een ontwerp maken en de stickers monteren.

Plakfolie ook wel plakletters genoemd:

Plakletters zijn verkrijgbaar in een enkele kleur. Ideaal voor een logo of naam. Deze stickers zijn makkelijk zelf aan te brengen op het raam en u kunt zelf ook een ontwerp maken. Ons vakkundige team kan voor u ook een ontwerp maken en de stickers monteren.