Presentatiemappen

Presenteer je offertes, contracten en brochures in stijl. Laat prachtige offertemappen drukken! Verkrijgbaar in 4 verschillende modellen.

  • Verkrijgbaar in vier modellen
  • Full color bedrukt
  • Enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukt

Offertemappen, ook bekend als presentatiemappen of schrijfmappen. Bij Jules’Reclame drukken wij ze op zowel een gefolieerde papiersoort als op 100% gerecycled papier. Ideaal om offertes of overeenkomsten in te versturen naar uw klanten of om briefpapier, flyers of folders, in te bewaren, maar ook als marketingactie met een luxe uitstraling.

Een volledige bedrukte presentatiemap, heb je meer overzicht en stijl dan een stapeltje losse documenten of een simpel insteekmapje. Laat uw klanten en zakenrelaties zien dat u net dat beetje extra biedt, en net iets meer voor uw zakenrelaties gaat. U gaat niet voor gemiddeld, u gaat voor excellentie. Jules’Reclame helpt u hier maar al te graag bij.

Afmetingen

De offerte mappen zijn leverbaar in twee maten.

A4 formaat. A4 heeft de afmetingen 210 x 297 mm

A5 formaat. De breedte van een A5 offertemap is 148 mm en de hoogte is 210 mm

Bedrukking

4/0 enkelzijdig full color. 4/0 enkelzijdig full color betekent dat de map aan één zijde full color bedrukt kan worden en de andere zijde is onbedrukt.

4/4 dubbelzijdig full color. 4/4 betekent dat de map aan beide zijde full color bedrukt kunnen worden.

Vulhoogte

Er zijn twee verschillende vul hoogtes. 1 mm en 5 mm. Wilt u veel papieren in de map stoppen dan is de 5 mm hoogte aan te raden.

Venster

Als u een presentatiemap besteld dan kut u er ook voor kiezen om een venster in de voorkant van de map te laten maken.

Materiaal

De offerte mappen zijn op veel verschillende materiaal soorten te drukken.

300 grams natuurkartoon wit. Natuurkarton heeft een open, matte structuur en is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood.

300 grams recyclingpapier. 300 grams recyclingpapier is gemaakt van 100% oud papier.

300 grams biotop