Placemats

Geen meer kringen op uw tafelblad! Laat uw papieren placemats van horecakwaliteit drukken geheel met eigen ontwerp. Placemats met foto’s of een logo zijn te bestellen in verschillende maten. De placemats kunnen aan dubbelzijdig afgewerkt worden met een waterafstotend laminaat, te kiezen uit glans of mat, voor een langere levensduur. Kies uit een budget papier, duurzaam papier of een stevige houtvrij papiersoort.

Goedkope placemats bedrukken

Placemats van Jules’Reclame zijn er in verschillende papiersoorten en afwerkingen. Wij kunnen ze enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken geheel in full color voor, altijd op een mooie A3 formaat. Dun papier voor eenmalig gebruik of dikkere materialen voor vaker gebruik, alles is mogelijk!

Bedrukking

4/0 enkelzijdig full color. De bedrukking 4/0 enkelzijdig full color is een bedrukking waarvan maar één zijde van het papier bedrukt wordt. Deze zijde kan bedrukt worden in full color.

4/4 dubbelzijdig full color. 4/4 staat voor tweezijdig full color. Als u kiest voor de bedrukking 4/4 dubbelzijdig full color dan wordt het papier aan beide kanten bedrukt in full color.

4/0 enkelzijdig full color bedrukking is de meest gekozen bedrukking.

Materiaal

Wij kunnen voor u placemats op 6 verschillende materialen drukken.

80 grams recyclingpapier. 80 grams recyclingpapier is gemaakt van 100 % oud papier. Het papier heeft een matte uitstraling en is zowel met pen als potlood goed beschrijfbaar. Op dit papier zou je dus een leuke kleurplaat placemat van kunnen drukken voor de kinderen.

90 grams lasergeschikt bankpost. Dit papier is goed beschrijfbaar en wordt voornamelijk gebruikt voor briefpapier en notitieblokken.

100 grams mat mc. 100 grams mat mc is een lichte papiersoort met een matte uitstraling. MC is de afkorting van “Machine Coated”. Het wordt aangebracht tijdens de productie van het papier. Door deze coating wordt het papier beter geschikt om te drukken. De inkt hecht op deze manier beter en droogt sneller.

120 grams lasergeschikt bankpost. De 120 grams lasergeschikt bankpost is een wat luxere versie dan de 90 grams lasergeschikt bankpost. Het papier is wat dikker en gaat dus wat langer mee.

300 grams recyclingpapier. De 300 grams recyclingpapier is gemaakt van 100% oud papier. Wilt je je steentje bijdragen voor het milieu? Dan is dit het ideale papier.

350 grams mat mc met dispersielak. Dit papiersoort is een zware papiersoort. De 350 grams mat mc met dispersielak heeft een matte uitstraling. De dispersielak is aangebracht voor extra bescherming van het drukwerk.