Personenauto bestickeren

Met de autobelettering van Jules’Reclame bent u verzekerd van een groot bereik. Of u nu onderweg bent of de auto geparkeerd staat, uw auto werkt als visitekaartje voor uw bedrijf en staat zo altijd in beeld. Dankzij onze ervaring en creatief inzicht creëren wij de perfecte mix van vormgeving, materiaalgebruik en vakkennis. Of u nu kiest voor één auto of een heel wagenpark, onze autobelettering maakt uw voertuig het ideale reclame object.

Mogelijkheden complete huisstijl wijziging doorvoeren op een wagenpark

– Één auto of een heel wagenpark

– Geheel full color geprint, snijfolie of een combinatie van beide

– Actie of thema reclame voor tijdelijk gebruik

– garantiemogelijkheden voor langdurig gebruik

– Leverbaar in full colour en teksten in meer dan 1000 lettertypes. De belettering wordt op maat gemaakt, gemonteerd en aangebracht.

Onze werkwijze

Heeft u autobelettering nodig voor één of meerdere auto’s? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt zelf helemaal bepalen hoe uw ontwerp wordt, maar wij kunnen ook een ontwerp voor u maken, en wij zullen uw ideeën vervolgens vakkundig realiseren, op basis van een overeengekomen offerte. Bent u geheel tevreden met de ontwerpen, dan gaat ons vakkundige team aan de slag met uw auto. Wij hebben een grote loods tot onze beschikking om alle onze werkzaamheden uit te voeren. Vindt u het fijner wanneer we uw auto bij u thuis komen bestickeren? Geen probleem, ons mobiele team staat altijd paraat.

Prijzen

De afbeeldingen hieronder geven aan in hoeverre de auto bestickerd is. U kunt uw eigen ontwerp op uw auto laten beletteren maar wij kunnen ook een creatief ontwerp voor u maken. De prijzen die u ziet zijn richtprijzen. Wilt u een passende offerte neem dan contact met ons op.

auto bestickeren
auto wrappen
Personenauto optie 1
Vanaf
150,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
Personenauto optie 2
Vanaf
225,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Personenauto optie 3
Vanaf
475,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering fullwrap achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Personenauto optie 4
Vanaf
1400,-
Auto compleet ingepakt met folie