Magneetplaten

Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, “magneetreclame”. Magneetreclame is een eenvoudige manier van reclame maken op uw voertuig, het grote voordeel hiervan is dat deze makkelijk verwijderbaar is, en er eenvoudig terug op te bevestigen. Bij magneetreclame wordt gebruik gemaakt van magneetplaten.

magneetplaten

Magneetplaten kunnen vaak de ideale oplossing zijn. Wisselt u bijvoorbeeld veel van auto’s? Dan kunnen magneetplaten een voordeel bieden ten opzichte van autobelettering. Omdat magneetplaten eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen zijn. Wij kunnen u diverse gesneden magneet platen eventueel met full color afbeeldingen tegen zeer scherpe tarieven aanbieden zonder concessie te doen aan de kwaliteit. De rolhoogte van deze platen zijn maximaal 60cm breed.

Magneetplaat met eigen ontwerp

Met een magneet plaat kunt u uw auto of bedrijfswagen steeds weer een andere uitstraling geven en daardoor op verschillende manieren reclame maken. De platen zijn gemaakt van 0,9 mm dik magneetfolie en sticker-vinyl en zijn ideaal te gebruiken op vlakke ondergronden. De maximale afmeting aan 1 zijde van de magneetplaat is 100 cm. Het gebruik van een magneet plaat(en) is een goedkope en eenvoudige manier van reclame en daardoor een ideaal communicatiemiddel.