Kleding en textiel bedrukken

Bent u op zoek naar nieuwe bedrukte werk- of promotiekleding? Wij bieden u een breed assortiment voor uiteenlopende doeleinden en hebben altijd een passende oplossing. U heeft de keuze uit diverse werkkleding, van broeken tot shirts en nog veel meer. Bent u op zoek naar kleding voor een specifieke branche? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bieden wij Horecakleding, Zorgkleding, Sportkleding en nog veel meer. Uw branchekleding kunt u daarnaast ook nog door ons laten bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Neem ook zeker een kijkje bij ons assortiment relatiegeschenken die u uiteraard ook door ons kunt laten bedrukken.

Waarom kleding bedrukken bij Jules’Reclame?

Natuurlijk wilt u uw medewerkers voorzien van degelijke werkkleding, die er ook nog eens goed uit ziet. Waarom gaat u dan niet een stap verder en maakt u de kleding onderdeel van uw verdere naamsbekendheid? Uw medewerkers zijn het gezicht van het bedrijf en door uw kleding te laten bedrukken stralen zij nog meer professionaliteit uit, terwijl u tegelijkertijd meer eenheid binnen uw team creëert.

Ook wanneer u tijdelijke medewerkers inzet tijdens bijvoorbeeld een beurs of ander evenement wilt u natuurlijk dat zij herkend kunnen worden aan hun promotiekleding. Jules’Reclame kan al deze taken voor u uit handen nemen en zorgen voor kwalitatieve bedrijfskleding.

De mogelijkheden

Naast ons uitgebreide kledingassortiment kunnen wij u ook tal van mogelijkheden bieden voor het bedrukken van deze kleding. Waar u ook voor kiest, zowel onze producten als diensten zijn van hoge kwaliteit en altijd tegen de scherpste prijzen en de zeer snelle levering. Kleding bedrukken bij Jules’Reclame betekent dat u zelf bepaalt waar uw logo op de kleding gedrukt wordt, hoe groot u de opdruk wilt hebben en hoe snel u de bedrukte kleding wilt ontvangen. Er zijn twee soorten drukwerktechnieken, persen en zeefdruk. Wij zijn gespecialiseerd om deze technieken op professionele wijze te hanteren.

Wilt u meer weten over kleding bedrukken? Neemt u dan contact op met onze klantenservice of neem een kijkje op de volgende site: www.textile4u.info