Met een eigen kalender bent u 365 dagen in beeld bij uw klanten

  • Verkrijgbaar in vier uitvoeringen
  • Maximaal 4 PMS-kleuren of kies voor full color
  • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks
  • Gratis bezorging

Goedkoop kalenders bedrukken

Uw persoonlijke boodschap gedrukt op uw eigen kalender. Ideaal voor op kantoor en als relatiegeschenken. Maar u kunt natuurlijk ook een mooie kalender maken voor familie of vrienden. Gebruik foto’s en u geeft er een creatieve persoonlijke draai aan.

U heeft de mogelijkheid te kiezen uit een muurkalender of staande bureaukalender. Welke kalender u ook kiest, hij is altijd full color bedrukt op hoge kwaliteit papier. Op zoek naar kalenders met 1 pagina? Kijk dan bij onze posters.

Kalender spiraalbinding

Bij aankoop van een kalender kunt u kiezen uit een zwarte, witte of een zilvergrijze ringband. Optioneel kan er gekozen worden voor een ophangoog of een ophang-/boorgat om de kalender eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Types

Wij hebben twee soorten types. De standaard kalender en het bureau kalander.

 De standaard kalender kun je aan de muur ophangen. En de bureau kalender heeft een steun zodat hij neergezet kan warden. Wilt u geen gaatjes in de muur? Dan is dit de perfecte kalender voor jou!

Formaten

A6 formaat. U kunt de kalander zowel staand als liggend bestellen. De afmetingen voor de staande kalender zijn 105 x 148 mm en de liggende A6 kalender is 148 x 105 mm.

A6 formaat lang liggend. De afmetingen van dit formaat zijn 210 x 74 mm.

A5 formaat. Het liggende A5 formaat heeft de afmetingen 210 x 148 mm. Het staande formaat heeft de afmetingen 148 x 210 mm.

A5 formaat lang liggend. A5 lang liggend is 297 mm breed en 105 mm hoog.

DIN lang formaat liggend. Dit formaat heeft de afmetingen 210 x 98 mm.

A4 formaat. Ook A4 kunt u zowel liggend als staand bestellen. A4 liggend is 297 x 210 mm en A4 staand is  210 x 297 mm breed.

A3 formaat. 297 x 420 mm.

Vierkant formaat. 148 x 148 mm.

Zoals u kunt zien kunt u bij Jules’Reclame kalenders bedrukken in vele maten, het geheel aanpassen tot het perfect bij uw persoonlijke huisstijl past.