Gevelbelettering

De gevelbelettering en etalage uitingen missen nooit hun doel. Uw bedrijf zal hiermee heel nadrukkelijk aanwezig zijn. De presentatie naar de potentiële klanten is immers van groot belang, omdat je maar één keer een eerste indruk kan maken. Zien is letterlijk gezien worden!

Gevelbelettering wordt door ons uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit materialen. Zowel belettering met folie, als op solvent-basis geplot in full color op doeken, zeildoek, papier, polyester, sticker zijn de basismogelijkheden. Verder kan de belettering nog verfraaid worden doormiddel van gevelletters, lichtbakken, doekbakken, neonverlichting (letters), reclamezuilen, etc.

Lichtbakken

Een mooie, zeer opvallende vorm van gevelreclame zijn lichtbakken. Met dit soort reclame val je altijd op zelfs in het donker! Lichtbakken zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Het is mogelijk de lichtbak dubbelzijdig laten drukken of enkelzijdig, full color of één kleur. De lichtbakken zijn te bestellen in langwerpige vorm, kubus vorm en ook als een unieke ovale vorm.

Gevelletters

Ons assortiment gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u het door ons gedeponeerde ACRYLOX aanbieden. ACRYLOX is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in verschillende diktes 8, 19 en 30 mm, en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is ACRYLOX TRANSLUCENT met de lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant.

Een andere zeer opvallende vorm van gevelletters zijn letters gevreesd uit RVS. Dit geeft een mooie chique uitstraling, en is ook nog duurzaam.

Neon gevelbelettering

Wil je geen lichtbak maar juist losse letters die lichtgeven? Geen probleem, hiervoor hebben wij ook een breed assortiment!

Neon verlichting werkt perfect om de aandacht te trekken. De klassieke neon verlichting is subtiel, helder en zorgt voor sfeervol licht. Neonreclame heeft een ware cultstatus.

The Strip is de plek voor Neon waar mensen speciaal voor naar Las Vegas afreizen om het te zien. Dit is waarom Neon reclame een ware cultstatus heeft bereikt. Neonreclame is eindeloze mogelijkheden en staat dan ook bekend om zijn helderheid. Neonverlichting heeft een heel groot kleurenspectrum en is tegenwoordig zelfs nog aan te prijzen vanwege zijn duurzaamheid.