Etiketten

Onze etiketten zijn de ideeale manier om veel bereik te creëren voor je bedrijf. Je kunt namelijk op goedkope wijze jouw logo door de hele stad hangen of gegevens door de hele stad verspreiden.

– Hoge kwaliteit Etiketten

– Keuze tussen glossy, transparant en meer

– Keuze uit 18 verschillende maten

Goedkope stickers op rol bedrukken

Stickers op rol bestellen is mogelijk in vele soorten en maten. Vierkant of ovaal, full colour of PMS bedrukt, bij ons is alles mogelijk. De stickers zijn op vele manieren toe te passen. Bijvoorbeeld als productetiketten, adresstickers of prijsstickers. Bent u op zoek naar losse stickers zonder rol? Dat kan! Het is ook mogelijk om stickers op een vel te bestellen.

Stickers op rol met verschillende kleuren papier

Voor onze stickers op rol heeft u de keuze uit mat, glans en fluor etiketten. U heeft bij deze papiersoorten de keuze uit vele verschillende kleuren papier.

Goedkope rugetiketten drukken

Rugetiketten drukken wij altijd full color op het beste stickermateriaal. De rugetiketten worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling heel snel op uw locatie geleverd.

Rugetiketten digitaal en offset drukken

We kunnen rugetiketten op 2 manieren leveren. Kleine oplages drukken we digitaal met onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de hoogste kwaliteit, maar dan voor een kleine prijs. Grote oplages drukken we offset. Vanaf 1.000 stuks is het zeer voordelig om offset te bestellen. Wilt u meer informatie over het digitaal en/of offset drukken? Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.