Doordruksets

U kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Om de bestelling van uw klant te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van doordrukpapier, waarna u gelijk een kopie voor zowel uw administratie als voor de klant heeft. Wel zo handig, dat zelf kopiërend papier!

Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor bonnenboekjes, offertes, werkbonnen en afleverbonnen. De boekjes zijn leverbaar losbladig en gelijmd

Eindformaat

Doordruksets zijn er in 3 verschillende maten verkrijgbaar.

A4 formaat met de afmetingen 210 x 297 mm. Dit is één van de meest gekozen formaten.

A5 formaat met als breedte afmeting 148 mm  en hoogte afmeting 210 mm.

A6 formaat met de afmetingen 105 x 148 mm

Bedrukking

1/0 enkelzijdig zwart wit. 1/0 enkelzijdig zwart wit betekent dat het papier aan één zijde gedrukt is met alleen een zwarte kleur.

1/1 dubbelzijdig zwart wit. 1/1 dubbelzijdig zwart wit betekent dat het papier aan beide kanten gedrukt is met maar één kleur (zwart).

4/0 enkelzijdig full color. 4/0 enkelzijdig full color bedrukking is dat het papier maar aan één zijde gedrukt is. Deze zijde kan gedrukt worden in full color. Dit is één van de meest gekozen bedrukkingen voor de doordruksets.

4/1 full color/enkelzijdig zwart-wit. Bij deze bedrukking is één zijde van het papier in full color gedrukt en de andere zijde heeft alleen bedrukkingen met zwart.

Ontwerpen

Het is bij ons mogelijk om zelf een ontwerp aanleveren voor de doordruksets. Als u zelf een ontwerp wilt aanleveren bekijk dan hier de aanleverspecificaties.

Heeft u zelf totaal geen inspiratie of de middelen niet om een ontwerp te maken? Geen probleem onze creative designers kunnen dit op professionele wijze voor u doen. Als eerst gaan we met u bespreken wat uw wensen zijn, aan de hand daarvan gaan wij een creatief ontwerp maken. Wij zorgen voor een creative doorloop van uw huisstijl en maken deze passend voor het doordruksetje. Wilt u een doordrukset laten maken of meer informatie hierover, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar met een passend advies!