Complimentscards

Breng je bericht over met prachtige persoonlijke kaartjes. Volgens afspraak, ter kennisneming, gaarne retour, op verzoek van… Zomaar enkele voorbeelden van de welbekende with compliments card.

  • Enkelzijdig bedrukt
  • Dubbelzijdig bedrukt
  • 3 kleuren PMS bedrukt
  • full color bedrukt

Goedkoop compliment cards drukken

Compliment cards, beter bekend als afsprakenkaarten, zijn handig bij al uw zakelijke correspondenties. Het gaat veel sneller dan wanneer u een zakelijke brief op moet stellen, en laat toch een goede indruk achter op uw relaties. Bent u op zoek naar kaartjes met uw personalia en relevante werkinfo? Kijk dan bij onze visitekaartjes.

Op deze kaartjes kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo- of slogan plaatsen. Voorzie de compliment cards daarnaast van een leuke boodschap en laat uw compliment card goed opvallen. U kunt ze uitdelen, maar ook bijvoorbeeld uitstekend bij een geplaatste order bijvoegen.

 Zodra de order wordt uitgepakt komt de compliment card meteen in zicht, en met een pakkend ontwerp en boodschap wordt het kaartje vaker bewaard.

Formaat

Er zijn drie standaard maten voor compliment cards.

A5 formaat met als afmeting 148 x 210 mm

A6 formaat met de afmetingen 105 x 148 mm

Din large formaat met de afmetingen 98 x 210 mm

Bedrukking

4/0 enkelzijdig full color. 4/0 betekent dat de kaart maar aan één zijde is gedrukt. De gedrukte zijde is in full color bedrukking mogelijk.

4/4 dubbelzijdig full color. 4/4 dubbelzijdig full color betekent dat beide kanten van het kaartje gedrukt kunnen worden in full color.

Materiaal

300 grams natuurkarton wit

300 grams recyclingpapier

300 grams metallic zilver. Dit papiersoort is een zware papiersoort met een metallic zilveren uitstraling. Het papier is stevig dus ideaal voor kerstkaarten, diploma’s, wenskaarten, trouw- en geboortekaarten.

300 grams metallic goud. Dit papier is een zware en stevige papiersoort met een gouden uitstraling. Ideaal voor diploma’s, kerstkaarten, wenskaarten geboorte- en trouwkaarten.

300 grams metallic parelmoer. Dit papier is stevig en net als de metallic goud en zilver papiersoorten geschikt voor diploma’s, kerstkaarten, wenskaarten en trouw- en geboortekaarten. Het papier is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood.

350 grams mat mc met dispersielak. Dit is een papiersoort met een matte uitstraling. De dispersielak die is aangebracht zorgt voor een extra bescherming van het drukwerk.