Wat is carwrappen en wat zijn de voordelen?

Carwrappen is een voertuig inpakken met speciale folie (dit is een hoogwaardig vinyl). Alle voertuigen kunnen gewrapt worden zoals auto’s, motoren, vrachtwagens, aanhangwagens, treinen, boten, vliegtuigen en auto interieur.

Speciale tinten en trendy kleuren zijn mogelijk: Zoals bijvoorbeeld, chroom, carbon, parelmoer, metallic, mat of hoogglans. Er kan ook een foto in full colour print of een eigen ontwerp gewrapt worden. Alle kleuren en motieven zijn mogelijk. We hebben een groot assortiment en allerlei stalen op voorraad om u  een voorproefje te laten zien van hoe de wrap eruit komt te zien.

Voordelen

Carwrappen is de optie om van kleur en/of motief te veranderen zonder extreem hoge kosten. Wilt u terug naar de originele kleur, dan kunnen wij gewoon de folie verwijderen! Denk eens aan de TNT Post die de kleur van het wagenpark van groen naar oranje wilde. Eén van de grootste voordelen van carwrappen is dat je van je auto/bedrijfswagen een rijdend visitekaartje kunt maken. Uw extra views op de weg kunnen tot wel 160.000 views per maand toenemen!

Prijzen

Afhankelijk van de folie keuze en uw type voertuig maken wij een prijs op maat. Om u een indicatie te geven vindt u hieronder een overzicht van de categorie auto met bijbehorende richtprijs. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben, adviseren wij u contact met ons op te nemen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Fastwrap
Vanaf
€ 1400
7 werkdagen
Op het zicht gewrapt
Buitenkant in nieuwe kleur
Dorpels niet mee gewrapt
Handvaten en spiegels worden verwijderd voor een nette afwerking.
Normale wrap
Vanaf
€ 1700
3 - 4 werkdagen
Op het zicht gewrapt
Buitenkant in nieuwe kleur
Dorpels en binnenkant van de deurposten mee gewrapt
Deuren, handvaten en spiegels worden verwijderd voor een nette afwerking
Volledige wrap
Vanaf
€ 2200
10 werkdagen
Volledige wrap
Alles wordt meegenomen in de wrap en gedemoneerd
Originele kleur is vrijwel nergens te ontdekken