Canvas

Bent u op zoek naar een Canvas voor het aankleden van uw huis? Jules’Reclame wilt u daar graag bij helpen! Wij bedrukken canvasdoeken van scherpe kwaliteit, u kunt uw eigen foto/ontwerp naar ons sturen.

Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd item in veel huiskamers. Sinds kort mag je daar de tuin, het balkon of de buitenmuur aan toevoegen. Outdoor toepassingen zijn nu mogelijk dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames.

De populariteit van canvasdoeken is heel eenvoudig te verklaren, het is makkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een waar kunstwerk. En de vraag naar canvasdoeken is constant groeiende.

Speciaal voor onze resellers ontwikkelden wij voor indoorgebruik een hoogwaardig en super voordelig canvasdoek. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. Het opspannen op sterke houten frames doen we volledig geautomatiseerd. De frames voor indoortoepassingen zijn bij ons verkrijgbaar in twee verschillende diktes.

Canvasdoeken voor het bedrijfsleven

Canvasdoeken zijn natuurlijk ook geschikt voor in het bedrijfsleven. U kunt er reclame mee maken maar ook die ene kale muur in de winkel opvullen met een toepasselijke foto, tekst of uw logo. Het is ook een leuke manier om uw beursstand aan te kleden.