Bureauleggers bedrukken

Deel uw bedrukte bureau-onderleggers uit en met de bedrukte bureau-onderleggers ligt u altijd onder de neus van uw relaties. Laat de bureau-onderlegger bedrukken in de eigen huisstijl met natuurlijk uw contactgegevens. De bureau-onderlegger is handig te gebruiken voor extra notities, maar ook ter bescherming van uw kantoormeubilair. Laat uw bureauleggers bedrukken bij Jules’Reclame voor de volledige huisstijl.

 – Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen

– Maximaal 4 PMS-kleuren of kies voor full color

– Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Per dag zitten we toch aardig wat uren achter een bureau. Gemiddeld zo’n zes uur, om precies te zijn. Dit zorgt ervoor dat bureau onderleggers sterke reclamedragers zijn, aangezien ze gedurende deze gehele tijd in beeld zijn. Hierdoor is er volop aandacht voor uw bureau onderlegger!

Bij Jules’Reclame kunt u kiezen voor gedrukte bureau onderleggers op A1 formaat, A2 formaat of A3 formaat. Daarnaast kunt u het aantal vellen kiezen. Zo kan uw bureau onderlegger uit 25 of 50 vellen bestaan. Het is ook mogelijk te kiezen of u de lijmbinding aan de boven- of onderkant van uw bureau onderlegger wilt hebben. Er zijn vele opties om uw persoonlijke bureau onderleggers naar uw eigen smaak te ontwerpen.

 Wij bedrukken de bureau onderleggers met uw eigen ontwerp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw naam, logo en/of slogan. Bureau onderleggers zijn heel erg handig en zullen daarom niet snel bij het oud papier belanden. Uw uiting Blijft dus lang in beeld.

Materiaal

Bureau leggers zijn te bestellen op 4 verschillende papier soorten.

80 grams recyclingpapier

90 grams lasergeschikt bankpost. Dit papiersoort wordt voornamelijk voor notitieblokken en briefpapier gebruikt. Dit papiersoort is goed beschrijfbaar zowel met potlood als pen en kan door vrijwel alle printers.

90 grams biotop papier. Biotop papier is een lichte papiersoort met een matte uitstraling. Het is milieuvriendelijk doordat het gemaakt wordt van afvalhout. Er worden geen witmakers gebruikt wat ook beter is voor het milieu. Doordat er geen witmakers gebruikt worden krijgt het biotop papier zijn typische creme, lichtgele uitstraling.

120 grams lasergeschikt bankpost. Dit is een iets luxere variant dan de 90 grams lasergeschikt bankpost.