Bewegwijzering

Een sterke, herkenbare visuele identiteit creëert u door uw huisstijl consistent toe te passen buiten uw Bedrijfspand. Denkt u hierbij aan stoepborden, parkeerborden, straatmeubilair, sandwich borden en informatiezuilen. Deze reclamedragers van ruimtelijke externe communicatie, ook wel bewegwijzering genoemd, moeten natuurlijk goed zichtbaar zijn, en door veel mensen gezien worden. Ze dienen ter oriëntatie en aanduiding van te volgen routes en vertalen ook de uitstraling van uw bedrijf op plaatsen waar dit nodig is.

Bent u wel zichtbaar en herkenbaar genoeg? Is het wel duidelijk waar uw klant naartoe moet, of raakt hij zo verdwaald?

Een goede bewegwijzering is behalve zichtbaar en herkenbaar, ook heel erg essentieel als onderdeel van uw bedrijfsvoering.

Bewegwijzering op maat

Help uw klanten in de juiste richting met een goede bewegwijzering. Dit scheelt niet alleen irritatie en veel vragen, maar geeft uw klanten ook de indruk dat u daadwerkelijk aan de klant denkt, en dat u gaat voor orde. Een goede bewegwijzering voor zowel binnen als buiten zorgt voor een mooie eenheid in huisstijl en overzicht binnen uw bedrijfsomgeving.

Bij ons heeft u een ruime keuze aan bewegwijzering, van standaard borden tot op maat gemaakte signing. Afhankelijk van uw doel, de locatie en het budget adviseren wij voor elk bedrijf de juiste materialen. Jules’Reclame heeft een ervaren team die zich bezig houden met ontwikkeling en productie van uw signing. Bewegwijzering werkt niet alleen als routeaanduiding, maar ook als het visitekaartje van uw bedrijf.

Totaal oplossing

Er zijn vele manieren om uw bewegwijzering aan te geven. Wij bekijken samen met u naar al uw wensen, Jules’Reclame staat garant voor een totaaloplossing.

Wij kunnen samen met u een wayfinding plan bedenken.

In het wayfinding plan wordt het volgende beschreven:

– Soort uiting

– Locaties van uitingen

– Inzetten materialen

– Wijze van montage

Met dit wayfinding plan is er een duidelijk overzicht van de bewegwijzering en hoe deze in te zetten is, zodat er niets vergeten wordt. Met dit plan is er duidelijkheid over hoe de bewegwijzering er binnen en buiten uit komt te zien. De bewegwijzering wordt uitgevoerd met o.a.: borden, ophangsystemen, flespalen, zuilen enz. Het complete plan tekenen wij voor u uit in een digitaal ontwerp, waarbij uw huisstijl op elke uiting wordt doorgetrokken. De herkenbaarheid van uw bedrijf en goed zichtbaarheid van de wayfinding staat aan de basis van elk ontwerp wat wij verzorgen.  Basisprincipes die wij hierin meenemen zijn de juiste hoek en afstand van waarneming en de attentiewaarde van het ontwerp. Onze ervaren vormgevers begrijpen maar al te goed dat hierin de tekstgrootte en het juiste gebruik van contrastkleuren een hele belangrijke rol spelen.