Blinderen van kantoorpanden of particulieren huizen

De grote voordelen van het blinderen van ramen worden door steeds meer bedrijven en particulieren ontdekt. Het is niet alleen mogelijk bij auto’s, maar tegenwoordig ook thuis of in het kantoorpand. Geen hinderlijke schitteringen meer op uw scherm en weg met de inkijk in uw huis, maar ook de verkleuring van je interieur kan je hiermee tegen houden.

Er zijn verschillende soorten tint folies:

Veiligheidsfolie:

Het voordeel van de veiligheidsfolie is dat het bij breuk geen splinters of scherven van het glas los laat. Zodra het glas breekt houdt de folie alles bij elkaar. Het wordt daarom ook wel inbraak vertragende folie genoemd.

Decoratieve folie:

Zo is er ook folie dat puur voor decoratieve doeleinden geplaatst kan worden. Dit kan een leuk effect geven op uw kantoor. Denk hierbij maar aan het melkglas folie met een patroon erin, maar ook uw bedrijfslogo als folie op het raam.

UV-werendefolie:

Onze uv-werend raamfolie is de perfecte oplossing tegen verkleuring van uw meubels. De folie weerkaatst de schadelijke UV-stralen, terwijl het zonlicht gewoon doorgelaten wordt. Bij etalages is het juist noodzaak dat er naar binnen gekeken kan worden, maar dit mag niet ten koste gaan van de kleuren.