Beursstands

Val met uw eigen gepersonaliseerde beursstand of beursstands tussen alle andere beursstands. Maak een goede eerste indruk op de klanten. Deze presentatiesystemen zijn lichtgewicht en simpel op te zetten. Dus makkelijk te vervoeren

– Enkelzijdige

– full color bedrukking

Goedkope standaard beurs- / presentatiewand bedrukken

Opvallen op beurs of evenement? Wij bedrukken uw beurswand of presentatiewand geheel full colour met uw ontwerp. Dat trekt gegarandeerd de aandacht. De beurswand is 225 cm hoog en 30 cm diep. De breedte is afhankelijk van het gekozen model, u kunt kiezen uit een rechte of afgeronde beurswand. Op zoek naar een kleinere beurswand? Misschien zijn onze rollup banners beter geschikt voor u.

Bedrukte beurswand altijd gedrukt in full colour

Het materiaal dat wij gebruiken is geanodiseerd aluminium en altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, rolkoffer en verlichting. De bevestiging van het doek uit een stuk is eenvoudig met klittenband. Het doek dat we gebruiken voor de beurswanden is 325 grams heavy textile met een hoge witgraad. Het doek heeft een M1 brandwerendheid certificaat.

Belangrijk om te weten is dat het doek opgerold wordt geleverd en dat het doek na beurs of evenement ook opgerold vervoerd moet worden om zichtbare vouwen te voorkomen. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat bij de beurswanden met ronde zijkanten een gedeelte van de afbeelding naar achteren wegloopt. Plaats hier geen belangrijke tekst of gegevens.

Presentatie desk

Maak uw persoonlijke beursstand compleet met een counter, roldeurkast of beursbalie. Deze zijn handig als statafel of om uw spullen uit het zicht te houden door de handige opbergruimte aan de achterzijde.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Beursbalies/togen voorzien van een pop-up systeem voor een razendsnelle montage, of baliecounters met losse componenten. Alle modellen zijn snel en gemakkelijk op te zetten en nemen weinig ruimte in beslag tijdens het vervoeren.

Er zijn vele mogelijkheden om uw stand goed op te laten vallen op de beurs. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen u graag verder.