Bestelwagen bestickeren

Jules’Reclame heeft de vakkundigheid om uw bestelwagen(s) te bestickeren tot een succesvol en herkenbaar vervoersmiddel op de weg. Uw bedrijfswagen is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Met onze creativiteit zorgen wij voor de juiste mix van vormgeving, materiaalgebruik en vakkennis voor een optimaal resultaat. U kunt met één auto komen of een geheel wagenpark. De prijzen of het bestickeren van uw bedrijfswagen(s) kunt u onderaan de pagina vinden.

Mogelijkheden complete huisstijl wijziging doorvoeren op een wagenpark

– Eén auto of een geheel wagenpark

– Volledig full color geprint, snijfolie of een mix van beide

– Actie of thema reclame voor tijdelijk gebruik

– Garantiemogelijkheden voor langdurig gebruik

Bedrijfsauto’s voorzien van reclame hebben een enorme attentiewaarde. Zodra een bestelwagen met reclame wordt gezien, wordt het meteen herkend en onthouden. Per maand kan het aantal contacten dat de reclame op uw bedrijfsauto voorbij ziet komen oplopen tot wel 160.000 views. Uw bedrijfsauto bestickeren is een goede investering voor uw bedrijf.

Altijd leverbaar in full colour en teksten in meer dan 1000 lettertypes. De bestickering wordt op maat gemaakt, gemonteerd en aangebracht. U kunt zelf lettertypes uitkiezen en waar u de bestickeren op uw bedrijfsauto wilt hebben.

Prijzen

De afbeeldingen hieronder geven aan in hoeverre de auto bestickerd is. LET OP de prijzen kunnen veranderen, dit licht aan de grootte van uw bestelwagen/bus. De prijzen die u ziet zijn richtprijzen, wilt u een passende vrijblijvende offerte voor uw bestelwagen, neem dan contact met ons op.

Bestelwagen optie 1
Vanaf
199,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
Bestelwagen optie 2
Vanaf
275,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Bestelwagen optie 3
Vanaf
575,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering fullwrap achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Bestelwagen optie 4
Vanaf
1650,-
Auto compleet ingepakt met folie