Banieren

Banieren bevestig je super eenvoudig aan de wand of aan de gevel. Voor als de eerste indruk telt! Laat een banier drukken op papier, vlaggendoek, decotex of blockout.

  • Voor binnen- en buiten
  • Bedrukking: enkel- of dubbelzijdig full color

Als je er eens over nadenkt, is een vlag een heel bijzonder object. We hijsen de vlag als we iets vieren. Maar ook als we de aandacht willen vestigen op iets waar we heel erg trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we achter onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging of statement.

In de zakelijke wereld staat een vlag ook voor emotie. Ondernemers hijsen de vlag bij hun kantoorpand, op het bedrijfsterrein of bij een nieuw project. Bij een restaurant, in de haven of aan het stand. Om duidelijk te laten zien dat u er bent. Om te vertellen wie u bent. Om het publiek uit te nodigen. Kom kijken! Met een vlag vestigt u de aandacht op uw bedrijf.

Een vlag is dus een uniek product dat kan staan voor aandacht, trots en emotie. Als je een vlag aanschaft, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi design moet hebben. Wie trots is op zijn bedrijf, kan dat perfect laten zien met een vlag, en dan kiest u natuurlijk het liefst voor de beste kwaliteit. Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.

Bij Jules’Reclame bent u hiervoor aan het juiste adres. U kunt uw eigen banier/vlag ontwerpen, maar het is ook mogelijk om het door één van onze specialisten vakkundig te laten ontwerpen. Ons mobiele team kan de banier ook voor u monteren op locatie.