Aanhangwagen bestickeren

Met de aanhangwagen bestickering van Jules’Reclame bent u verzekerd van een groot bereik. Of u nu onderweg bent of de aanhangwagen geparkeerd staat, uw aanhangwagen werkt als visitekaartje voor uw bedrijf en staat zo altijd in beeld. Dankzij onze ervaring en creatief inzicht creëren wij de perfecte mix van vormgeving, materiaalgebruik en vakkennis. Prijzen voor aanhangwagens bestickeren staan onderaan deze pagina. Wilt u de richtprijzen voor aanhangwagen bestickeren, deze staan onderaan de pagina.

Mogelijkheden complete huisstijl wijziging doorvoeren op een wagenpark

– Eén auto of een heel wagenpark

– Geheel full color geprint, snijfolie of een combinatie van beide

– Actie of thema reclame voor tijdelijk gebruik

– garantiemogelijkheden voor langdurig gebruik

– Leverbaar in full colour en teksten in meer dan 1000 lettertypes. De belettering wordt op maat gemaakt, gemonteerd en aangebracht.

Wij bij Jules’Reclame weten hoe belangrijk een goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en vaak het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de bestickering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee, van ontwerp tot uitvoering.

 De beste service en de hoogste kwaliteit staan bij ons altijd op nummer 1.

als het gaat om zeiltrailers, huifkarren, koeltrailers, bakwagens, motorwagens, aanhangers, opleggers, kraakwagens, containerwagens, podiumwagens, bestelbussen, toerwagens, kiepwagens, lijnbussen, touringcars etc. bestickeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Reflecterende en fluorescerende belettering is ook mogelijk. Het is ook mogelijk om verwijderbare magneetplaten voorzien van uw reclame te bevestigen op uw bedrijfsvoertuig.

Prijzen

De afbeeldingen geven aan in hoeverre de aanhangwagen bestickerd is. U kunt uw eigen ontwerp op uw aanhangwagen laten bestickeren, maar wij kunnen ook een creatief ontwerp voor u maken. De prijzen die u ziet zijn richtprijzen. Wilt u een passende offerte neem dan contact met ons op.

Aanhangwagen optie 1
Vanaf
150,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering achterkant
Aanhangwagen optie 2
Vanaf
300,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Aanhangwagen optie 3
Vanaf
575,-
2x belettering groot zijkant
1x fullwrap achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voor
Aanhangwagen optie 4
Vanaf
950,-
Aanhangwagen compleet ingepakt met folie